sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Hei,

tiistaina 3.12 partio ohjelman mukaan. Partiolaiset ovat mukana seurakunnan joulumyyjäisissä, Lippukunnalla on onnenpyörä, jonka tuotto ohjataan Kirkon Ulkomaanavulle. Illan ohjelmassa myös tulevan joulujuhlan ohjelman harjoittelua. Partiolaiset voivat ottaa mukaan vähän rahaa, jos haluavat osallistua myyjäisiin ja toki myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan, hyvä tilaisuus hankkia joulun laatikkoruuat. Perheet voivat myös tuoda pieniä palkintoja/arpavoittoja (Lauantaina 14.12 ehkä partion arpapöytä joulumyyjäisissä).

Itsenäisyyspäivänä lippuvartio, jossa Tomi ja Joni mukana. Harjoitukset todennäköisesti torstaina iltasella. Toivottavasti mahdollisimman moni partiolainen voi osallistua itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen.

Tiiistaina 10.12 lippukunnan joulujuhla ja lupauksenantotilaisuus seurakuntakodilla klo 18 alkaen joulupuurolla. Tervetuloa koko perheen voimin. Tänä vuonna ei pikkujoulupaketteja. Lupauksen antavat uudet sudenpennut ja tänä vuonna seikkailijoissa aloittaneet. Joulujuhlan jälkeen lippukunnan hallituksen ja ryhmien vetäjien kokous.


Joulujuhlan jälkeen alkaa partion joululoma ja partio jatkuu 7.1. klo 17.30 seurakuntakodilla.

Rauhaisaa adventinaikaa kaikille partioperheille,
Marja-Liisa
Kuva Sara K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti