keskiviikko 15. tammikuuta 2014

VÄÄRÄJOEN VARTIJAT RY
TIEDOTE 14.1.2014
KEVÄT 2014

Kevään toiminta jatkuu jaetun viikko-ohjelman mukaisesti. Kokoontumiset tiistai-iltaisin ja paikkana Raution srk-koti, ellei toisin ilmoiteta. Parina tiistai-iltana ei ole partiota koulun tempaus-iltojen takia.
Sudenpentujen ohjelma koostuu Retki, Rakentelu ja Nuotio-merkin suorittamisesta. Seikkailijoiden  ohjelma koostuu Pohjoinen- vaiheen tehtävistä.  Tarpojien ohjelma on osin yhteinen seikkailijoiden ohjelman kanssa ja ryhmän tehtävänä on avustaa leirin valmisteluissa sekä suunnitella ja toteuttaa keväällä lippukunnan omat pt-kilpailut. Lisätietoja partion ohjelmasta löytyy www.partio.fi –sivustolta. 

Tarvittaessa pyydämme vaeltajia ja vanhempia avuksi.


Lippukunta järjestää (ja maksaa kurssimaksun)  kiinnostuneille vetäjille (vaeltajaikäiset, ryhmien vetäjät) sekä partiolaisten vanhemmille yhden illan mittaisen kädentaitojen kurssin. Kurssin toteuttaaTaito, Sievin Käsityökeskus, paikkana käsityökeskuksen tilat Sievissä. Jos olet kiinnostunut, lähetä sähköposti (marja-liisa.kaakk at kotinet.com) tai tekstiviesti. Sovitaan kyydit. Toivottavasti mahdollisimman moni vanhempi innostuu lähtemään kurssille.
Tilauskurssi : Pelejä ja leikkejä kierrätysmateriaaleista ma 27.1. klo 18-21
Kurssilla valmistamme helppoja pelejä mm. pahvista, paperista ja räsystä (trikoosta). Kaikki materiaali voi olla uusiokäyttöä.
Pelit sopivat monen ikäisille lapsille/nuorille ja ovat helppoja valmistaa.
Illan aikana lisäksi kahvittelemme ja kokeilemme valmistamiamme pelejä.
Muita yhteisiä ohjelmia:
Jylhän leiri 21. – 23.3.2014
RETKIKOKKI PYHÄN YRJÖN JÄLJILLÄ, erillinen leiritiedote ja ilmoittautumislomake ohessa. Leirin toteuttamiseksi on erittäin tärkeää saada vanhempia mukaan leirille. Kirjallinen ilmoittautuminen (ja ajoissa!) on pakollinen, jotta vakuutus on voimassa. Myöhässä tulevat ilmoittautumiset (muutamaa päivää ennen leiriä) ovat harmillisia leirin suunnittelun kannalta, mm. tarvikehankinnat täytyy tehdä hyvissä ajoin.


KESÄLEIRI         VIIKOLLA 32 PITKÄJÄRVELLÄ 

                                                                      
KEVÄÄN AIKANA MAHDOLLISESTI SUUNNISTUSKOULU, JOS JUNKKARIT JÄRJESTÄÄ KALAJOELLA                                                                                               
Huivi; lippukunnan oma huivi valmistetaan Jylhän leirin aikana, muokkaamalla nykyisiä käytössä olevia huiveja.
Huppari; kevään aikana halukkaat voivat tilata yhteistilauksen lippukuntahupparin.
Vuosikokous pidetään perjantaina 21.3. klo 19.00 Partio Jylhässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti