torstai 5. maaliskuuta 2015Vääräjoen Vartijat ry, kevät 2015


Tähän tiedotteeseen on koottu kevään lippukunnan toiminnan ajankohtaisia asioita.
Lippukuntahuppareita on tilattu lisää, lähinnä lasten kokoja. Hupparin omavastuuhinta on 20 euroa ja lippukunta maksaa hupparista noin puolet. Hupparin sovittaa ja lunastaa (käteismaksu) Jylhän leirin aikana tai käymällä Kaakolla vaikka ennen leiriä. 


Järjestämme kevätmyyjäiset 25.3.2015 klo 18-19.30 Juttutuvalla. Luvassa partiorasteja, kahvia ja pullaa, arpoja ja leivonnaisten myyntiä. Perheet voivat tuoda arpavoittoja ja leivonnaisia suoraan Juttutuvalle.  Tällä tempauksella saamme partiota tunnetuksi ja kerättyä osan tämän vuoden omasta varainhankinnasta. 


Lippukunnan hallitus on päättänyt, että jatkossa leirivuorokauden hinta on 10 euroa. Siis esimerkiksi viikonloppuleiri Jylhässä maksaa lapselle 20 euroa ja lisäksi tulee olla maksettuna partion jäsenmaksu. Asiaa pohdittiin ja selvitettiin, leirien järjestämisen kustannukset ovat nousseet ja toisaalta toiminta-avustuksia on karsittu. Jylhän viikonlopun järjestämiskustannus on noin 600 euroa (leiriläisiä meillä keskimäärin 15), vaikka kaikki aikuiset ovat mukana talkoilla. Ota kuitenkin reilusti yhteyttä, jos partiomaksut tuottavat ongelmia, lapsi ei saa tämän takia jäädä pois leiriltä tai partiotoiminnasta. 


Kesän leiri toteutetaan yhteistyössä aluelippukuntien kanssa Hietajärvellä ja ajankohta on 22. – 26.7.2015. Sudenpentujen leiri on parin yön mittainen ja isompien koko tuo leiriaika. Leiriä valmistellaan parhaillaan, vetovastuu on Lohtajan Teiskuveljillä. Sudenpentujen osalta leiriin osallistumista on pohdittu, ja pyydämmekin viestiä Päiville tai Marja-Liisalle siitä, olisiko lapsenne lähdössä ”isolle” leirille. Leiriläisten määrä on varmaankin n. 150 partiolaista ja leiri on perinteinen telttaleiri. Leiripaikka on kuitenkin lähellä Rautiota. 


Sudenpentujen lähiajan ohjelma:
viikko 11            10.3.2015          Sorminukke, Pyhän Yrjön tarina
viikko 12, Jylhän leiri, ei viikolla partiota
viikko 13   myyjäiset Juttutuvalla keskiviikkona 25.3.2015, tehtävärastit ulkona
viikko 14          31.3.2015          osallistuminen hiljaisen viikon hartauteen kirkossa

Seikkailijat/tarpojat/samoajat, lähiajan ohjelma:
viikko 11            10.3.2015          pönttötalkoot, solmuja, Niko, partio pidetään Kaakolla
viikko 12, Jylhän leiri, ei viikolla partiota
viikko 13   myyjäiset Juttutuvalla keskiviikkona 25.3.2015, tehtävärastit ulkona
                  viikonlopun aikana mahdollisesti yöretki
viikko 14            31.3.2015          osallistuminen hiljaisen viikon hartauteen kirkossa

AIKUISPARTIO; UUTTA TOIMINTAA LIPPUKUNTAAN!
Lippukunta on päättänyt käynnistää aikuispartiotoiminnan. Toiminta on tarkoitettu aikuisille, yli 18 –vuotiaille. Suunnitelmissa on partio-ohjelman mukaista tekemistä sekä lasten toimintaa tukevaa talkootyötä. Toiminta käynnistyy perjantaina 20.3.15 yhteisellä suunnitteluillalla Partio Jylhässä, aloitetaan klo 19.00. Siispä kutsumme mukaan partiolaisten vanhempia sekä kaikkia partiotoiminnasta kiinnostuneita aikuisia. Toimintaan osallistuminen ei vaadi aikaisempaa partiokokemusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti